~ Over mij ~

Ik heb altijd al van zoet gehouden. Ik leerde al jong cake bakken met mijn oudere zussen, kreeg een eerst bakboek ergens in 't lager onderwijs en als ik in mijn moeders kookboeken bladerde, begon ik steevast vanaf de laatste pagina's - voor mij de interessantste... Ik kon geen genoeg krijgen van muffins, brood bakken, smoothies en truffels... Ik hield van kneden, van de warme oven die heerlijke geuren in huis brengt en pende honderden recepten over.

Ik grapte soms dat ik -als ik op een dag het huis zou verlaten- alleen maar op desserts zou leven, niets anders.

Intussen kan ik wel meer - zie mijn Internationale blog- maar mijn passie voor zoet blijft. En dan liefst niet gewoon zoet, néé het moet zalig zinnenstrelend zoet zijn, met hemelse ingrediënten zoals honing, kaneel en rozenwater...

Volg mij op mijn sprookjestocht door het land van saffraan, kardemom, kokos, vers fruit, noten en chocolade en maak hemelszoete desserts.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten